Tarieven - Purmer taxi
Lodaer Img

Tarieven

Taxi tarieven naar & van Schiphol

Sedan

Tarieven Purmer Taxi

Enkele rit

Busje

Taxibus Purmerend

VIP

Tarieven taxi Purmerend
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan persoonlijk contact met ons op

Veelgestelde vragen

Ja, bij Purmer Taxi mag elke passagier gratis één koffer of tas meenemen. Dit geldt voor al onze voertuigen, waaronder de Sedan, het Busje en de VIP-wagens. Als u extra tassen of koffers wilt meenemen, wordt er een toeslag in rekening gebracht. We raden u aan om vooraf contact met ons op te nemen om de beschikbare ruimte in het voertuig te bespreken en eventuele extra kosten voor extra bagage te bespreken. We streven er echter altijd naar om aan uw bagagebehoeften te voldoen en een comfortabele reiservaring te bieden.

De tarieven voor een rit met de Sedan zijn afhankelijk van de afstand en het type rit. Voor vliegveldritten hanteren we vaste tarieven die u kunt vinden op deze  tarievenpagina. Voor andere ritten, zoals zorgvervoer, zakelijk, sightseeing, groepsvervoer, lokaal en sightseeing, kunt u gebruikmaken van ons online boekingsysteem om de ritprijs te berekenen.

De Sedan biedt plaats aan maximaal 4 personen en is geschikt voor 2 grote en 2 kleine koffers. Als u meer bagageruimte nodig heeft, raden we aan om te kiezen voor ons Busje of VIP-service.

Net als bij de Sedan zijn de tarieven voor een rit met het Busje afhankelijk van de afstand en het type rit. U kunt onze vaste tarieven voor vliegveldritten raadplegen op de tarievenpagina. Voor andere ritten kunt u het online boekingsysteem gebruiken om de ritprijs te berekenen.

Het Busje biedt plaats aan maximaal 8 personen en is geschikt voor 4 grote en 4 kleine koffers. Als u met een grotere groep reist of extra bagageruimte nodig heeft, adviseren wij het Busje te kiezen.

De tarieven voor de VIP-service, die beschikbaar is met luxe voertuigen zoals Maybachs en S-klasse, variëren op basis van de afstand en het type rit. U kunt onze vaste tarieven voor vliegveldritten raadplegen op de tarievenpagina. Voor andere ritten kunt u het online boekingsysteem gebruiken om de ritprijs te berekenen.

De VIP-wagens bieden plaats aan maximaal 3 personen en zijn geschikt voor 2 grote en 1 kleine koffer. Deze luxe voertuigen zijn ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring tijdens hun rit.

Ja, dat kan zeker! Voor ritten zoals zorgvervoer, zakelijk, sightseeing, groepsvervoer, lokaal en sightseeing kunt u gebruikmaken van ons online boekingsysteem om de ritprijs te berekenen. Voer eenvoudig uw ophaal- en bestemmingslocatie in, selecteer het gewenste voertuigtype en het systeem zal de prijs voor uw rit berekenen.